reisgids

 

 

Reisgids door de wereld opZ

Welkom op station Thalbrück, de hoofdstad van de fictieve graafschap Thalgau. Hier begint je reis en dit is de reisgids. Als je uit het raampje kijkt ben je stomverbaasd: Alles is hier 220 maal zo klein als elders! En het hele land bestaat uit verwisselbare diorama's zodat alles steeds verandert. Hoe is bijvoorbeeld die diergaarde gemaakt?

De historie van Thalbrück vertelt hoe om de Burgus en de Kathedraal de stad  groeit. Het openluchtmuseum van het dorp Rosenthal beeldt die geschiedenis uit. De verhalen van de Paardentrein en de Adler wijzen al naar de Thalgau Eisenbahn Gesellschaft en de modeltrein waarmee je hier kwam. Vergeet de haven niet: Daar overzie je de bouw van schepen opZ en de historie van de kartonnen wijk Thal Fluss.

De moderne historie behandelt alles wat de lucht in kan en de vliegmaatschappij Thal Air. In het Technikmuseum Tal Tec kom je auto's en museumtreinen tegen. In Oberthalgau bezoek je de modernere Tallgau Erzwerke. En wie weet is je reis dan nog niet ten einde...

Pak hier je reisgids door de wereld opZ