Station Fürth 1

info21

 Dit verhaal poogt station Fürth in 1836 te reconstrueren met documentatie uit de 19de eeuw, als voorbereiding op het maakverhaal.

Station Fürth 2

info22

Dit is het maakverhaal volgens de reconstructie van station Fürth in 1836 met documentatie uit de 19de eeuw.

Station Thalbrück 1

info31

Dit verhaal gaat over de recontructie van station Thalbrück in 1844 door documentatie van het Neurenbergs station uit de 19de eeuw.

Zootje in Z 1

info04

De peperdure Preiserpaardjes waren op en ik ging ze zelf maken. Met mijn methode bleek opeens veel meer te kunnen, een héél Zootje in Z.

Zootje in Z 2

info06

Het Zootje in Z breidt zich steeds maar uit met dieren in verrassende proporties. Er is zelfs een mammoet om het maken te laten zien.

Thalgau  Erzwerk

info30

Naar aanleiding van vier Canon bouwplaatjes, is hier de historie van het Thalgau Erzwerk, later Tall Erz (TE) met zijn mega-machines opZ.

Schip op Schaal 1

info02

In Schip op Schaal deel 1 begint de historie van het museumschip St Alexandra én de eerste fase om haar te reconstrueren opZ.

Schip op Schaal 2

info16

Lees verder in de historie van de St Alexandra. In de tweede fase bouw ik de romp van dit Duitse handelsschip uit de gouden eeuw.

Vliegen over Thalgau

info26

Lees de historie van vliegen over Thalgau van 1879 tot 1932. In het maakverhaal wordt een aantal van die vliegtuigen voorgesteld.